Ook in 2021 werkt ZonnepanelenPlus mee aan een groenere wereld samen met Trees for All!

Eerder heeft ZonnepanelenPlus in 2019 en 2020 ook al een donatie gedaan aan Trees for All en daar kon 2021 niet bij achterblijven. Ook dit jaar werken zij weer mee aan een groenere wereld doormiddel van een boomdonatie. Voor deze donatie heeft ZonnepanelenPlus wederom een officieel certificaat in ontvangst mogen nemen.

Trees for All

Trees for All is een organisatie welke investeert in het planten van bomen en het herstellen van bestaande bossen wereldwijd. Zowel op lokaal, regionaal, landelijk en wereldwijd niveau wordt er aandacht besteed aan een groenere, duurzame en gezondere wereld. Hierdoor is de impact van hun werk op grote schaal zichtbaar en tastbaar.

00ZZ0020 Z 210332 ZonnepanelenPlus

Samenwerking met Trees for All

Voor het derde jaar op rij is ZonnepanelenPlus trotse partner van Trees for All. ZonnepanelenPlus is zelf werkzaam in een duurzame branche en speelt hier graag een nog actievere rol in, als het gaat om een groenere en gezondere wereld.

In 2021 hebben zij naar aanleiding van de boomdonatie in totaal 204 bomen geplant, waarvan er 102 te vinden zijn in Bos Overijssel en de overige 102 in het Kibale National Park in Oeganda. Op die manier laat ZonnepanelenPlus zijn (groene) footprint achter. Doe jij ook mee?

Meer over Trees for All lees je op treesforall.nl

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram