Zonnepanelen installateur

Ben jij op zoek naar een zonnepanelen installateur bij jou in de buurt? Dan is ZonnepanelenPlus de partner voor jou! Wij zijn zowel importeur als erkend zonnepanelen installateur van kwalitatief hoogwaardige zonnepaneel systemen.

Als zonnepanelen installateur neem je de gehele installatie voor je klant uit handen. Het begin met advies op maat, waarna alle materialen worden besteld en de installateur op de afgesproken dag kan langskomen om de zonnepanelen te installeren.

Waarom zonnepanelen door een installateur laten plaatsen?

Bij het plaatsen van zonnepanelen komt heel wat kijken en dat is dus niet zomaar voor iedereen weggelegd. Je moet met heel wat zaken op voorhand rekening houden. Onder andere dat je veilig het dak moet kunnen betreden, de zonnepanelen op de juiste manier bevestigd dienen te worden, dat de zonnepanelen in de juiste richting worden geplaatst en uiteindelijk moet dit ook allemaal worden aangesloten met kabels aan de groepenkast.

Door de zonnepanelen te laten plaatsen door een installateur voorkom je fouten. Een installateur weet precies wat die moet doen en waaraan een installatie aan moet voldoen. De installateurs van ZonnepanelenPlus zijn werkzaam in alle regio's in Nederland. We zorgen er altijd voor dat er iemand uit de buurt komt die weet wat er speelt.

Waar let je op bij een zonnepanelen installateur?

Als je overweegt om je zonnepanelen door een installateur te laten plaatsen dan zijn er enkele zaken van belang waar rekening mee gehouden dient te worden;

  • Kijk naar de type zonnepanelen die worden aangeboden. Er zijn namelijk nog wat verschillen tussen zonnepanelen, de bijbehorende kosten, maar ook de opbrengsten. Belangrijk om je hier vooraf dus in te verdiepen en je goed te laten adviseren.
  • Houdt rekening met de garanties van de zonnepanelen. De voorwaarden en garanties verschillen nogal per fabrikant. Wij werken zelf met SunPower en deze zonnepanelen bedragen een garantieperiode van 25 jaar op service en onderhoud.
  • Neem de offerte altijd grondig door en zorg ervoor dat er geen onnodige kosten worden toegevoegd. Stem alle zaken en randvoorwaarden duidelijk met de zonnepanelen installateur af
  • Spreek na akkoord direct een datum voor installatie af. De wachttijden lopen momenteel flink op vanwege de grote vraag naar zonnepanelen. Zo weet je waar je aan toe bent en wanneer jij jouw zonnepanelen installatie kunt verwachten.

Wat kost een zonnepanelen installateur?

De kosten voor een zonnepanelen installateur zijn afhankelijk van het aantal en type zonnepanelen wat er wordt afgenomen. Aan de hand van uw wensen wordt er een offerte opgemaakt waarbij de installateur inbegrepen zit. Bij ons wordt je van alles voorzien: van advies tot uiteindelijke installatie.

Om je toch een indicatie van de kosten voor het aanschaffen van zonnepanelen te geven, hebben we onderstaande tabel toegevoegd. Deze geeft een indicatieve prijs aan de hand van het aantal zonnepanelen en laat je tevens zien wat de prijs excl. btw is en wat je uiteindelijk bespaart.

Overzicht zonnepanelen installateur kosten
Overzicht kosten zonnepanelen

Doe de gratis dakscan of neem vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram