400WP zonnepanelen van SunPower

SunPower ontwikkelt diverse 400WP zonnepanelen. Het meest recente model is de Maxeon 5 - 400 WP AC. Dit paneel met 400WP is een van de krachtigste zonnepanelen. De SunPower zonnepanelen staan bekend om hun hoge energieproductie en besparende eigenschappen.

Maximale energie

De SunPower Maxeon 5 - 400WP is zo ontworpen dat deze gedurende 25 jaar in totaal 35% meer energie oplevert met hetzelfde oppervlak onder realistische omstandigheden. Belangrijk bij het behouden van maximale energie is het presteren van de zonnepanelen. SunPower heeft 25 jaar garantie op de panelen, het onderhoud en de service. Hiermee wordt er optimale aandacht besteed aan de kwaliteit van de panelen en een optimaal rendement.

Eerste zonnepaneel van 400 watt voor huizen

De 400 WP zonnepanelen van SunPower zijn de eerste zonnepanelen met een vermogen van 400 watt welke geschikt zijn voor huizen. Hiermee laat SunPower zien dat ze marktleider zijn op dit gebied. Naast het vermogen zijn de 400WP zonnepanelen ook anders met hun unieke ontwerp. Verder leveren conventionele panelen met hetzelfde oppervlak zo'n 280 watt vermogen en is dit bij de SunPower zonnepanelen 400 watt. Dat betekent dat ze in totaal 43% meer opleveren met hetzelfde oppervlak t.o.v. conventionele zonnepanelen. Meer vermogen betekent uiteindelijk ook meer besparen.

Het Maxeon 5 model - 400 WP heeft een piekvermogen van 400 - 415 Watt en bevat een geïntegreerde Enphase micro omvormer.

Duurzame panelen

De 400WP zonnepanelen van Sunpower zijn toonaangevend wat betreft duurzaamheid. De Maxeon 5 - 400 WP zonnepanelen hebben een verwachte gebruiksduur van maar liefst 40 jaar en scoren het hoogst op efficientie, duurzaamheid en garantie ten opzichte van conventionele zonnepanelen.

Ben je geinteresseerd in een eigen installatie met 400WP zonnepanelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak via de site een afspraak voor een gratis dakscan om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram