ZONNEPANELEN
ZONDER SPAARGELD

25 jaar garantie op zonnepanelen
21% btw teruggave

gratis dakscan

lokale adviseur

Zonnepanelen 
zonder spaargeld

Wist je al dat je zonnepanelen kunt kopen zonder eigen middelen en direct kan besparen op je vaste maandelijkse energiekosten? Doe nu de gratis dakscan en we helpen je graag verder.
Gratis dakscan 

Hetzelfde geld, 
maar dan beter besteed

Voorheen betaalde je voor je energie direct aan je energieleverancier. Datzelfde geld komt nu vrij voor jouw eigen zonnepaneleninstallatie. Hierdoor bespaar je veel geld jaar op jaar.
Gratis dakscan 

Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
Gratis dakscan 

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Super service en snelle levering

Van aanvraag tot levering van de installatie ging super snel. Binnen een paar weken was alles geregeld. Er bleek toch iets meer last te zijn van schaduw dan verwacht bij het dak. Hier werd goed in meegedacht en het verplaatsen van een tweetal panelen naar een betere locatie was snel geregeld. Super tevreden over de contacten en werkzaamheden van dit bedrijf.

- Erik

Zeer attent personeel, goede service, volgens de voorspelling de hoogste opbrengst

Voordat wij besloten tot aanschaf hebben we een vergelijk gemaakt met wel 10 aanbieders maar qua opbrengst na 25 jaar en ook qua garanties op alles, niet alleen op de panelen, komt Zonnepanelen Plus er als beste uit. En tot nu toe ervaar ik de telefonische support als zeer goed. Er wordt direct op mail gereageerd. En afgelopen vrijdag kregen we nog een mooie doos Merci chocolade binnen voor het vertrouwen. Kan er op dit moment alleen maar lof over hebben!

- Wiljan

Geweldige service

Ik heb alleen maar positieve ervaringen gehad met Zonnepanelen Plus! Vanaf het eerste bezoek tot en met de installatie! Ze regelen zelfs voor je hoe de BTW terug te vragen. Ik hoefde alleen te tekenen! Alle vragen goed en snel beantwoord en als kers op de taart ontving ik ook nog een vlaai van ze! Echt super service!

- Anke

Goede service en goede kwaliteit

Na een duidelijk uitleg gesprek bij ons thuis zijn ze de woning komen checken, de panelen zijn best snel geleverd en geplaatst Vriendelijke monteurs die netjes hebben gewerkt. We gaan genieten van een mooie zomer die nu ook iets op gaat leveren.

- Jos

Meer over zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram