Zonnepanelen Brunssum

zonnepanelen-brunssum-installateur-3

Zonnepanelen Brunssum

Zonnepanelen Brunssum door ZonnepanelenPlus! Als huiseigenaar of ondernemer in Brunssum kun je bij ZonnepanelenPlus eenvoudig een Gratis dakscan aanvragen. Op deze manier kunnen we direct onderzoeken hoeveel zonnepanelen je nodig hebt en je vervolgens informeren over hoeveel je gaat besparen op je energierekening. Klik hier om direct naar de Gratis dakscan te gaan.


Gratis dakscan
40 jaar garantie op zonnepanelen
30% meer efficiëntie en opbrengst
gratis dakscan

lokale adviseur

Zonnepanelen installateur Brunssum

Als zonnepanelen installateur in Brunssum heeft ZonnepanelenPlus inmiddels al bij vele klanten een kwalitatief hoogwaardig systeem met zonnepanelen geïnstalleerd.
Bij het installeren van een systeem met zonnepanelen staat kwaliteit en veiligheid bij ons voorop. De materialen die we gebruiken zijn daarom allemaal van hoge kwaliteit.
Daarbij installeert ZonnepanelenPlus zonnepanelen volgens de hoogste veiligheidsnormen en werken we alleen met gecertificeerde installateurs.


Installaties met zonnepanelen in Brunssum

Zoals eerder gezegd hebben we in Brunsum al vele daken mogen voorzien van hoogwaardige installaties met zonnepanelen. Op de foto’s hieronder zie je een kleine greep uit onze afgeronde installaties.


 • zonnepanelen-brunssum-installateur-3
 • zonnepanelen-brunssum-installateur-3
 • zonnepanelen-brunssum-installateur-3
 • zonnepanelen-brunssum-installateur-3
Gratis dakscan

De beste zonnepanelen in Brunssum

Binnen een hoogwaardige installatie horen natuurlijk ook hoogwaardige zonnepanelen. Daarom leveren we zonnepanelen van het Amerikaanse SunPower en van het Nederlandse EXASUN. Met zonnepanelen van SunPower of EXASUN kun je thuis zorgeloos profiteren van een eigen stroomvoorziening. Beiden merken zijn zogenoemde monokristallijne zonnepanelen met back contact zonnecellen technologie. Hierdoor leveren de zonnepanelen de hoogste efficientie en beschikken ze over een robuuste bouwkwaliteit.

Wil je meer informatie over deze zonnepanelen of weten hoeveel energie jouw dak kan genereren met zonnepanelen? Vul dan eenvoudig onze Gratis dakscan in.


Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
zonnepanelen-brunssum-installateur-3
Gratis dakscan 

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Meer over zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram