Zonnepanelen Dongen

Zonnepanelen Dongen

Zonnepanelen Dongen door ZonnepanelenPlus! Wij zijn gevestigd aan de rand van Noord-Brabant en we hebben inmiddels al vele daken in Dongen mogen voorzien van de beste zonnepanelen op de markt. Ben je benieuwd hoeveel jouw dak kan genereren met onze hoog rendement zonnepanelen? Vraag dan eenvoudig een gratis dakscan aan.


Zonnepanelen installateur in Dongen

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Dongen? Dan zit je hier op de juiste pagina! Wij zijn gevestigd op slechts 30 min afstand van de gemeente Dongen en onze installateurs hebben al veel installaties geplaatst in Dongen.

Een zonnepanelen installateur kiezen kan lastig zijn. Niet iedere installateur levert dezelfde zonnepanelen en dezelfde service. Daarom maken wij het voor onze klanten zo transparant en eenvoudig mogelijk en werken we met de zes volgende stappen:

  • de gratis dakscan
  • een offerte
  • de schouw
  • de installatie
  • de btw teruggave
  • de nazorg

Aan de hand van een streng inkoopbeleid zorgen we voor een hoogwaardige installatie met zonnepanelen. Een installatie met zonnepanelen moet veel jaren mee gaan en dat kan alleen met duurzame materialen van goede kwaliteit. Onder andere hierdoor zijn we ook met trots Elite Partner van SunPower.


Installaties met zonnepanelen in Dongen

Zoals inmiddels bekend werken we in de hele gemeente Dongen (Dongen, Dongense Vaart, ’s Gravenmoer, ‘s-Gravenmoerse Vaart, Klein-Dongen en Laagstraat).

Ons vakkundig installatieteam installeert een systeem met zonnepanelen in de meeste gevallen binnen 1 dag. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van opgeleverde installaties in Dongen:


De beste zonnepanelen in Dongen

Als je zonnepanelen koopt, wil je natuurlijk het hoogste rendement en de laagste stroomprijs. Daarom leveren wij ook in Dongen de beste zonnepanelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Wij bieden zonnepanelen van SunPower en zonnepanelen van EXASUN aan.

SunPower is een Amerikaanse fabrikant van zonnepanelen die bekend staat om recordverbrekende technologie op het gebied van zonnecellen (de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA maakt ook gebruik van SunPower zonnecellen).

EXASUN is een Nederlandse fabrikant die gevestigd is in Den Haag en biedt en maakt ook gebruik van de beste innovaties en technologie. Back contact zonnecellen worden hierbij gecombineerd met de beste module technologie – Glas-Glas. Hierdoor hebben de panelen een uitzonderlijk lange levensduur en de laagste kosten per kWh.


Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram