Zonnepanelen Ede

zonnepanelen-ede-installateur-3

Zonnepanelen Ede

Zonnepanelen Ede door ZonnepanelenPlus! Ben je een huiseigenaar of ondernemer in Ede en op zoek naar Zonnepanelen? Dan ben je bij ZonnepanelenPlus aan het juiste adres! Vraag bij ons een Gratis Dakscan aan op afstand en wij kijken met behulp van geavanceerde luchtfoto’s hoeveel stroom jouw dak kan genereren met onze hoog rendement zonnepanelen.


Gratis dakscan
40 jaar garantie op zonnepanelen
30% meer efficiëntie en opbrengst
gratis dakscan

lokale adviseur

Zonnepanelen installateur Ede

Zonnepanelen installateur in Ede? Dan ben je hier op de juiste pagina. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van duurzame installaties met zonnepanelen in Ede. Bij ons koop je zonnepanelen zonder zorgen. Wij zorgen voor de Gratis dakscan, offerte op maat, schouw van het dak, de installatie, de BTW teruggave (met onze ervaren partner) en de nazorg. Met deze zes stappen hebben we alles van A tot Z voor je geregeld.
Daarbij staat (brand)veiligheid bij ons voorop. Wij werken alleen met gecertificeerde installateurs en hanteren een streng inkoopbeleid. Hiermee kunnen we zowel de kwaliteit van de installatie als de kwaliteit van de producten waarborgen.


Installaties met zonnepanelen in Ede

Het zou zomaar eens kunnen dat we al eens in Ede bij je in de buurt zijn geweest om zonnepanelen te plaatsen. Onze monteurs zijn regelmatig in Ede. Op de foto’s hieronder zie je een kleine greep uit onze reeds opgeleverde installaties.


 • zonnepanelen-ede-installateur-3
 • zonnepanelen-ede-installateur-3
 • zonnepanelen-ede-installateur-3
 • zonnepanelen-ede-installateur-3
Gratis dakscan

De beste zonnepanelen in Ede

De beste zonnepanelen kopen in Ede doe je bij ZonnepanelenPlus! Wij leveren namelijk zonnepanelen van het Amerikaanse SunPower. Het merk maakt monokristallijne zonnepanelen met back contact zonnecellen. Hierdoor hebben ze als eigenschap dat ze zeer efficiënt zijn, een ongekend hoog Wattpiek vermogen hebben en over een stevige bouwkwaliteit beschikken. Daarbij koop je zonnepanelen zonder zorgen dankzij de lange betrouwbaarheidsgarantie (SunPower 25 jaar). Voor meer informatie over deze zonnepanelen kun je terecht op de volgende pagina SunPower zonnepanelen.


Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
zonnepanelen-ede-installateur-3
Gratis dakscan 

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Meer over zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram