Zonnepanelen Eindhoven

Zonnepanelen Eindhoven

Zonnepanelen Eindhoven door ZonnepanelenPlus! Als huiseigenaar of ondernemer in Eindhoven kun je nu eenvoudig bij ZonnepanelenPlus een Gratis dakscan aanvragen. Hiermee ontdek je je potentiële toekomstige besparingen met onze hoog rendement zonnepanelen.


Zonnepanelen installateur in Eindhoven

Wanneer je kiest voor ZonnepanelenPlus als zonnepanelen installateur in Eindhoven profiteer je van alle voordelen. In slechts 6 stappen is alles van A tot Z voor je geregeld. Denk hierbij aan:

  • de Gratis dakscan
  • de offerte, samen met onze adviseur bespreek je jouw verbruik en behoefte voor de toekomst. De adviseur zal vervolgens een offerte op maat maken.
  • de schouw van het dak, hierbij maakt de adviseur een technische opname van het dak en onderzoekt of de zonnepanelen op het dak passen en of het dak geschikt is. Ook de meterkast wordt bij de schouw goed gecontroleerd en of er eventueel extra kabels moeten worden gelegd.
  • wanneer de offerte akkoord is maken we met je een afspraak voor het plaatsen van installatie. De zonnepanelen worden in de meeste gevallen binnen 1 dag geplaatst. Zodra de installatie is afgerond zullen we samen met jou alles nalopen en uitleg geven over de installatie.
  • de btw-teruggave wordt ook voor je geregeld. Als particulier heb je in de meeste gevallen recht op btw-teruggave. Hierdoor krijg je maar liefst 21% van je investering terug van de belastingdienst. Bij deze financiële werkzaamheden worden wij ondersteund door onze partner Maasrand Services. Zij hebben veel ervaring in het terugvragen van de btw en zullen dit uitstekend voor je regelen.
  • de nazorg; nadat de installatie met zonnepanelen bij jou in Eindhoven is opgeleverd kun je beginnen met besparen. Wij zijn dan ook zeer benieuwd of alles naar wens is verlopen.

Installaties met zonnepanelen in Eindhoven

Het zou zomaar kan kunnen zijn dat je onze installateurs eerder in Eindhoven voorbij hebt zien komen. We zijn regelmatig in Eindhoven voor het plaatsen van een duurzame installatie met zonnepanelen. Op de foto’s hieronder zie je een kleine greep uit onze eerder afgeronde installaties (uiteraard zijn de foto’s met toestemming geplaatst).


De beste zonnepanelen in Eindhoven

Met onze zonnepanelen heb je de beste zonnepanelen in Eindhoven. Er zijn veel verschillende soorten, merken en typen zonnepanelen. En zonnepanelen kopen doe je ook niet zomaar en als je zonnepanelen koopt wil je dit natuurlijk ook in 1 keer goed doen. Daarom bieden we bij ZonnepanelenPlus onze klanten alleen de beste zonnepanelen aan van het Amerikaanse SunPower en het Nederlandse EXASUN. Je profiteert vervolgens o.a. van de volgende eigenschappen en voordelen:

  • monokristallijne zonnecellen, voor een hoge efficiëntie en Wattpiek vermogen
  • back contact cellen, voor een robuuste bouwkwaliteit en hoge efficiëntie
  • zeer lange garantietermijnen, 25 jaar bij SunPower en 30 jaar bij EXASUN

Wil je weten over deze zonnepanelen? Lees dan verder op de SunPower zonnepanelen en EXASUN zonnepanelen pagina.

Ben je benieuwd hoeveel elektriciteit jouw dak kan opwekken met zonnepanelen? Vul dan eenvoudig de Gratis dakscan in.


Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram