Zonnepanelen Gelderland

zonnepanelen-gelderland-installateur-3

Zonnepanelen Gelderland

Zonnepanelen Gelderland door ZonnepanelenPlus! ZonnepanelenPlus is de #1 zonnepanelen installateur in Gelderland. Particulieren en ondernemers in Gelderland kunnen hier op onze website eenvoudig een Gratis dakscan aanvragen en profiteren van de beste zonnepanelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Vervolgens zullen wij op afstand onderzoeken hoeveel potentie jouw dak heeft om duurzame energie te genereren met zonnepanelen.


Gratis dakscan
40 jaar garantie op zonnepanelen
30% meer efficiëntie en opbrengst
gratis dakscan

lokale adviseur

Zonnepanelen installateur Gelderland

Wanneer je op zoek bent naar een zonnepanelen installateur in Gelderland vind je ontzettend veel aanbod. Toch kunnen er veel verschillen zitten in de werkzaamheden en diensten van de installateurs.

Bij ZonnepanelenPlus koop je in ieder geval zonnepanelen zonder zorgen. Wij bieden onze klanten de volledige service van A tot Z.

Denk hierbij aan:

 • de Gratis dakscan
 • de offerte.
 • de installatie.
 • de BTW teruggave (onze partner Maasland Services heeft veel ervaring in het terugvragen van de BTW en zal dit zorgvuldig voor je regelen)
 • de nazorg

Wat betreft de installatie hechten wij de meeste waarde aan de (brand)veiligheid van het systeem. We werken daarom alleen met gecertificeerde installateurs.

Ook hanteren we een zeer streng inkoopbeleid en met een extra kwaliteitscontrole kunnen wij een installatie met zonnepanelen aanbieden van de hoogste kwaliteit.


Installaties met zonnepanelen in Gelderland

We hebben inmiddels al vele installaties met zonnepanelen geplaatst in de provincie Gelderland. Wellicht heb je ons al eens eerder bij je in de buurt gezien.

Wij installeren zonnepanelen in alle gemeenten van Gelderland:
Aalten, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Berg en Dal, Berkelland, Beuningen, Bronckhorst, Brummen, Buren, Culemborg, Doesburg, Doetinchem, Druten, Duiven, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Heumen, Lingewaard, Lochem, Maasdriel, Montferland, Neder-Betuwe, Nijkerk, Nijmegen, Nunspeet, Oldebroek, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Overbetuwe, Putten, Renkum, Rheden, Rozendaal, Scherpenzeel, Tiel, Voorst, Wageningen, West Betuwe, West Maas en Waal, Westervoort, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar en Zutphen.

Op de foto’s hieronder zie je een aantal voorbeelden van installaties die we hebben geplaatst in Gelderland:


 • zonnepanelen-gelderland-installateur-3
 • zonnepanelen-gelderland-installateur-3
 • zonnepanelen-gelderland-installateur-3
 • zonnepanelen-gelderland-installateur-3
Gratis dakscan

De beste zonnepanelen in Gelderland

Een installatie met zonnepanelen kopen is niet iets wat je vaak doet. Een installatie met zonnepanelen moet dan ook zeker 25 jaar meegaan. En aangezien er veel grote verschillen zijn in het aanbod van zonnepanelen, kan het nog wel eens lastig zijn om hierin de juiste keuze te maken. Daarom bieden we onze klanten ook alleen de beste zonnepanelen aan. Deze zonnepanelen beschikken over de beste specificaties zoals:

 • monokristallijne zonnecellen
 • back-contact zonnecellen
 • een zeer hoog Wattpiek vermogen
 • de hoogste efficiëntie
 • 25 jaar garantie (de meeste concurrerende zonnepanelen bieden een garantie van 10-12 jaar)
  de laagste degradatie

Wil je meer weten over de zonnepanelen die wij plaatsen? Lees dan verder op de pagina van SunPower zonnepanelen.

Ben je benieuwd hoeveel stroom jouwe dak kan genereren? Vul dan eenvoudig onze Gratis dakscan in.


Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
zonnepanelen-gelderland-installateur-3
Gratis dakscan 

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Meer over zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram