Zonnepanelen Gemert-Bakel

zonnepanelen-gemert-bakel-installeur-5

Zonnepanelen Gemert-Bakel

Zonnepanelen Gemert-Bakel door ZonnepanelenPlus! Ben je huiseigenaar of ondernemer in Gemert-Bakel en op zoek naar zonnepanelen? Dan kun je nu bij ZonnepanelenPlus een gratis dakscan aanvragen. Hiermee ontdek je hoeveel potentie jouw dak heeft en hoeveel elektriciteit onze hoogrendement zonnepanelen op jouw dak kan genereren. En je ontvangt inzicht in je toekomstige besparingen. Vraag hier direct een Gratis dakscan aan!


Gratis dakscan
40 jaar garantie op zonnepanelen
30% meer efficiëntie en opbrengst
gratis dakscan

lokale adviseur

Zonnepanelen installateur in Gemert-Bakel

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Gemert-Bakel? Dan zit je hier op de juiste pagina! Wij zijn gevestigd op slechts 30 min afstand van de gemeente Gemert-Bakel en onze installateurs hebben al veel installaties geplaatst in Gemert-Bakel.

Een zonnepanelen installateur kiezen kan lastig zijn. Niet iedere installateur levert dezelfde zonnepanelen en dezelfde service. Daarom maken wij het voor onze klanten zo transparant en eenvoudig mogelijk en werken we met de zes volgende stappen:

 • de gratis dakscan
 • een offerte
 • de schouw
 • de installatie
 • de btw teruggave
 • de nazorg

Aan de hand van een streng inkoopbeleid zorgen we voor een hoogwaardige installatie met zonnepanelen. Een installatie met zonnepanelen moet veel jaren mee gaan en dat kan alleen met duurzame materialen van goede kwaliteit. Onder andere zijn wij hierdoor ook met trots Elite Partner van SunPower!


Installaties met zonnepanelen in Gemert-Bakel

Het zou zomaar kan kunnen zijn dat je onze installateurs eerder in de gemeente Gemert-Bakel (Bakel, De Mortel, De Rips, Elsendorp, Gemert, Handel en Milheeze) voorbij hebt zien komen. We zijn regelmatig in Gemert-Bakel voor het plaatsen van een duurzame installatie met zonnepanelen. Op de foto’s hieronder zie je een kleine greep uit onze eerder afgeronde installaties (uiteraard zijn de foto’s met toestemming geplaatst).


 • zonnepanelen-gemert-bakel-installeur-5
 • zonnepanelen-gemert-bakel-installeur-5
 • zonnepanelen-gemert-bakel-installeur-5
 • zonnepanelen-gemert-bakel-installeur-5
Gratis dakscan

De beste zonnepanelen in Gemert-Bakel

De beste zonnepanelen kopen in Gemert-Bakel doe je bij ZonnepanelenPlus! We weten goed dat het vergelijken van zonnepanelen lastig kan zijn. Er zijn veel fabrikanten en veel verschillende typen zonnepanelen. Bij ZonnepanelenPlus kun je terecht voor de beste zonnepanelen op de markt: SunPower zonnepanelen. SunPower is een Amerikaans merk dat wereldwijd bekend staat om hun records voor de hoogste efficiëntie en Wattpiek vermogen.
Dit merk beschikt over Back Contact en monokristallijne zonnecellen en een uitzonderlijk lange betrouwbaarheidsgarantie. SunPower 25 jaar. Ter vergelijking: concurrerende merken bieden meestal een garantie van 10-12 jaar.

Woon je of ben je ondernemer in Bakel, De Mortel, De Rips, Elsendorp, Gemert, Handel of Milheeze en benieuwd naar het rendement van onze zonnepanelen op jouw dak? Vul dan hier onze Gratis dakscan in.


Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
zonnepanelen-gemert-bakel-installeur-5
Gratis dakscan 

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Meer over zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram