Zonnepanelen Heerlen

Zonnepanelen Heerlen

Zonnepanelen Heerlen door ZonnepanelenPlus! Als huiseigenaar of ondernemer in Heerlen kun je bij ons eenvoudig een Gratis dakscan  voor zonnepanelen aanvragen. Na de aanvraag gaan wij voor je kijken hoeveel zonnepanelen je nodig hebt en hoe je toekomstige besparingen eruit zien met onze hoog rendement zonnepanelen.


Zonnepanelen installateur Heerlen

ZonnepanelenPlus voorziet als zonnepanelen installateur in Heerlen voor particulieren en ondernemers installaties met zonnepanelen volgens de hoogste veiligheidsnormen.
Wij werken daarom alleen met gecertificeerde installateurs en houden rekening met o.a. het volgende:

  • de (brand)veiligheid van het systeem
  • het (technisch) ontwerp
  • de kwaliteit en duurzaamheid van de gebruikte materialen
  • de vakkennis van de installateurs
  • de (na)zorg en service

Mede door het hanteren van deze hoge standaard zijn wij Elite Partner van SunPower.


Installaties met zonnepanelen in Heerlen

Het zou zomaar kunnen dat we al bij je in de straat zijn geweest voor het plaatsen van een installatie. In Heerlen komen we regelmatig en hebben we al veel daken voorzien van installaties met zonnepanelen. Op de foto’s hieronder zie je een greep uit onze installaties in Heerlen:


De beste zonnepanelen in Heerlen

Het aanschaffen van zonnepanelen is niet zomaar een investering. Het is dan ook belangrijk dat de investering die je maakt in één keer goed is en ook lang mee gaat. ZonnepanelenPlus levert daarom zonnepanelen van het Amerikaanse SunPower en het Nederlandse EXASUN. De zonnepanelen van deze fabrikanten bieden het hoogste vermogen, de beste efficiëntie en de langste garantie. Op de SunPower zonnepanelen zit een betrouwbaarheidsgarantie van maar liefst 25 jaar en bij EXASUN zonnepanelen 30 jaar. T.o.v. van concurrerende zonnepanelen oftewel conventionele zonnepanelen zit meestal een garantie van 10-12 jaar.
Met onze zonnepanelen profiteer je dus zorgeloos van de hoogste besparingen.

Wil je meer weten over deze zonnepanelen en hoeveel stroom jouw dak kan genereren met zonnepanelen? Vul dan hier eenvoudig onze Gratis dakscan in.


Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram