Zonnepanelen Maastricht

zonnepanelen-maastricht-installateur-4

Zonnepanelen Maastricht

Ben je op zoek naar zonnepanelen in Maastricht? Dan ben je bij ZonnepanelenPlus aan het juiste adres! Zonne-energie begint een steeds populairdere energiebron te worden in Maastricht, steeds meer inwoners van Maastricht genieten en profiteren van de voordelen van Zonnepanelen. Dat merken wij hier bij ZonnepanelenPlus ook goed. Inmiddels hebben we in Maastricht al veel daken mogen voorzien van hoogrendement zonnepanelen.

Wil je als particulier in Maastricht direct weten hoe interessant zonnepanelen zijn? Dan kun je hier terecht. Wil je als ondernemer in Maastricht weten wat het jouw dak kan opleveren? Klik dan hier.


Gratis dakscan
40 jaar garantie op zonnepanelen
30% meer efficiëntie en opbrengst
gratis dakscan

lokale adviseur

Zonnepanelen installateur in Maastricht

Wanneer je op zoek bent naar een zonnepanelen installateur in Maastricht vind je ontzettend veel aanbod. Toch kunnen er veel verschillen zitten in de werkzaamheden en diensten van de installateurs.

Bij ZonnepanelenPlus koop je in ieder geval zonnepanelen zonder zorgen. Wij bieden onze klanten de volledige service van A tot Z.

Denk hierbij aan:

 • de Gratis dakscan
 • de offerte.
 • de installatie.
 • de BTW teruggave (onze partner Maasland Services heeft veel ervaring in het terugvragen van de
 • BTW en zal dit zorgvuldig voor je regelen)
  de nazorg

Wat betreft de installatie hechten wij de meeste waarde aan de (brand)veiligheid van het systeem. We werken daarom alleen met gecertificeerde installateurs.

Ook hanteren we een zeer streng inkoopbeleid en met een extra kwaliteitscontrole kunnen wij een installatie met zonnepanelen aanbieden van de hoogste kwaliteit.


Installaties met zonnepanelen in Maastricht

ZonnepanelenPlus heeft als zonnepanelen installateur in Maastricht al vele woningen en bedrijven voorzien van hoogrendement zonnepanelen. Op de foto’s hieronder vind je een kleine greep uit onze eerder afgeronde installaties:


 • zonnepanelen-maastricht-installateur-4
 • zonnepanelen-maastricht-installateur-4
 • zonnepanelen-maastricht-installateur-4
 • zonnepanelen-maastricht-installateur-4
Gratis dakscan

De beste zonnepanelen in Maastricht

Zonnepanelen kopen doe je niet zomaar, aangezien het een duurzame investering is. Daarom is het belangrijk dat wanneer je zonnepanelen koopt, meteen de juiste koopt en dat je er zo lang mogelijk van kan profiteren. Bij ZonnepanelenPlus kun je terecht voor de beste zonnepanelen in Maastricht. De zonnepanelen die wij plaatsen zijn: SunPower zonnepanelen. Deze merken staan bekend om hun zeer goede betrouwbaarheid, efficiëntie en opbrengsten. Ze bieden de langste betrouwbaarheidgaranties op de markt. Bij SunPower profiteer je van 25 jaar garantie.

Wil je hier meer informatie over? Kijk dan op onze zonnepanelen pagina of vraag eenvoudig een Gratis dakscan aan.


Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
zonnepanelen-maastricht-installateur-4
Gratis dakscan 

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Meer over zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram