Zonnepanelen Sittard

zonnepanelen-sittard-installateur-1

Zonnepanelen Sittard

Zonnepanelen Sittard door ZonnepanelenPlus! Als particulier of ondernemer in Sittard kun je nu zorgeloos profiteren van een installatie met hoog rendement zonnepanelen van ZonnepanelenPlus. Om het zo eenvoudig mogelijk voor je te maken kun je hier onze gratis dakscan aanvragen. Vervolgens zullen we je informeren over hoeveel zonnepanelen je nodig hebt en hoeveel je toekomstige besparingen eruit gaan zien.


Gratis dakscan
40 jaar garantie op zonnepanelen
30% meer efficiëntie en opbrengst
gratis dakscan

lokale adviseur

Zonnepanelen installateur Sittard

ZonnepanelenPlus heeft als zonnepanelen installateur in Sittard veel installaties geplaatst. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het adviseren en installeren van kwaliteitsinstallaties bij huiseigenaren, instanties en bedrijven. Met inmiddels meer dan 3000 geplaatste installaties behoren wij tot één van de grootste installateurs in Nederland. Wij voldoen aan de belangrijke certificeringen en werken alleen met goed opgeleide installateurs. Daarnaast hanteren we ook een streng inkoopbeleid en houden we er rekening mee dat we alleen producten kopen die goedgekeurd en gecertificeerd zijn.

Mede dankzij de hoge standaard en installatie protocollen mogen wij ons met trots Elite Partner van SunPower noemen. Binnen het partner netwerk van SunPower is dit het hoogste niveau. Voor meer informatie hierover kun je terecht op de Elite Partner pagina.


Installaties met zonnepanelen in Sittard

ZonnepanelenPlus heeft zoals eerder gezegd in Sittard al veel daken voorzien van zonnepanelen. Het kan zomaar zijn dat we al eens in je straat of buurt zijn geweest voor het plaatsen van een installatie. Op de foto’s hieronder zie je een greep uit onze installaties in Sittard:


 • zonnepanelen-sittard-installateur-1
 • zonnepanelen-sittard-installateur-1
 • zonnepanelen-sittard-installateur-1
 • zonnepanelen-sittard-installateur-1
Gratis dakscan

De beste zonnepanelen in Sittard

Over de laatste jaren hebben we veel kennis en ervaring opgedaan en houden we de markt nauwlettend in de gaten. We zijn op de hoogte van de laatste innovaties en technieken zodat we onze klanten kunnen voorzien van de beste zonnepanelen op de markt. We leveren daarom zonnepanelen van het Amerikaanse SunPower. De specificaties van deze monokristallijne zonnepanelen zijn van de hoogste graad.
Daarbij profiteer je ook nog eens van een zeer lange garantie periode. Op SunPower zonnepanelen zit een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden meestal een garantie van maar 10-12 jaar.

Met onze zonnepanelen kun je dus zo lang mogelijk genieten van je investering. Want zonnepanelen kopen doe je niet zomaar.

Wil je meer informatie ontvangen over zonnepanelen of weten hoeveel elektriciteit jouw dak kan opwekken met zonnepanelen? Vraag dan hier eenvoudig een gratis dakscan aan.


Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
zonnepanelen-sittard-installateur-1
Gratis dakscan 

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Meer over zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram