Zonnepanelen Veenendaal

zonnepanelen-veenendaal-installateur-4

Zonnepanelen Veenendaal

Zonnepanelen Veenendaal door ZonnepanelenPlus! Wij installeren zonnepanelen bij huiseigenaren en ondernemers in Veenendaal. Zowel op platte als schuine daken.
Wil je weten hoeveel elektriciteit het dak van jouw woning of bedrijfspand kan genereren met hoog rendement zonnepanelen? Vul dan eenvoudig onze gratis dakscan in. Hiermee geven we je inzicht in hoeveel je in de toekomst kunt besparen met een installatie met zonnepanelen.


Gratis dakscan
40 jaar garantie op zonnepanelen
30% meer efficiëntie en opbrengst
gratis dakscan

lokale adviseur

Zonnepanelen installateur in Veenendaal

Op zoek naar een zonnepanelen installateur in Veenendaal? Dat ben je hier goed! Wij zijn gevestigd op korte afstand vanaf Veenendaal en hebben inmiddels al veel daken in Veenendaal voorzien van zonnepanelen.

ZonnepanelenPlus een onafhankelijke installateur van zonnepanelen en we zijn actief sinds 2011. Met meer dan 60 medewerkers en meer dan 5000 afgeronde installaties hebben we inmiddels veel ervaring in het plaatsen van zonnepanelen. Momenteel zijn we een van de grootste afnemers van SunPower zonnepanelen in Nederland en dankzij strenge installatie protocollen en (brand)veiligheidseisen hebben we de Elite Partner status van SunPower.

Kiezen voor ZonnepanelenPlus? Lees hieronder onze PLUSpunten:

 • wij plaatsen hoogwaardige installaties in Veenendaal
 • wij zijn in de buurt van Veenendaal gevestigd
 • wij werken met eigen gecertificeerde installateurs
 • wij leveren de beste zonnepanelen op de markt
 • profiteer van het hoogste rendement en efficiëntie
 • onze klanten geven ons een hoge beoordeling
 • je installatie wordt geregeld van A t/m Z
 • Elite Partner van SunPower

Installaties met zonnepanelen in Veenendaal

We werken regelmatig in Veenendaal en hebben inmiddels al veel daken voorzien van de beste zonnepanelen. Op de foto’s hieronder vind je een kleine greep uit onze afgeronde installaties in Veenendaal:


 • zonnepanelen-veenendaal-installateur-4
 • zonnepanelen-veenendaal-installateur-4
 • zonnepanelen-veenendaal-installateur-4
 • zonnepanelen-veenendaal-installateur-4
Gratis dakscan

De beste zonnepanelen in Veenendaal

ZonnepanelenPlus levert al jaren de beste zonnepanelen in Veenendaal. Zonnepanelen vergelijken kan een een lastige klus zijn. Er zit veel verschil in de specificaties en (bouw)kwaliteit van de panelen. Om de laagste prijs per kWh te behalen heb je de beste zonnepanelen nodig. Daarom bieden we zonnepanelen aan van het Amerikaanse SunPower. Beide merken beschikken over back contact monokristallijne zonnecellen. Hiermee kan men de hoogste opbrengst behalen.

Wil je meer weten over deze zonnepanelen of hoeveel je in de toekomst kunt besparen op je energierekening? Neem dan eenvoudig contact met ons of vul onze Gratis dakscan in.


Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
zonnepanelen-veenendaal-installateur-4
Gratis dakscan 

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Meer over zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram