Zonnepanelen Venlo

installatie-met-zonnepanelen-in-venlo

Zonnepanelen kopen in Venlo

Ben je op zoek naar zonnepanelen in Venlo? Dan ben je bij ZonnepanelenPlus aan het juiste adres! Zonne-energie begint een steeds populairdere energiebron te worden in Venlo, steeds meer Venlonaren genieten en profiteren van de voordelen van Zonnepanelen. Dat merken wij hier bij ZonnepanelenPlus ook goed. Inmiddels hebben we in Venlo al meer dan 100 daken voorzien van de beste zonnepanelen op de markt.

Wil je als particulier in Venlo direct weten hoe interessant zonnepanelen zijn? Dan kun je hier terecht. Wil je als ondernemer in Venlo weten wat het jouw dak kan opleveren? Klik dan hier.


Gratis dakscan
40 jaar garantie op zonnepanelen
30% meer efficiëntie en opbrengst
gratis dakscan

lokale adviseur

Zonnepanelen installateur in Venlo

ZonnepanelenPlus komt dus ook als zonnepanelen installateur in Venlo. In de Venlo heeft ZonnepanelenPlus zonnepanelen geïnstalleerd in de volgende stadsdelen:

 • Venlo
 • Blerick
 • Tegelen
 • Velden
 • Belfeld
 • Arcen

De beste zonnepanelen in Venlo

ZonnepanelenPlus biedt in Venlo de beste zonnepanelen op de markt aan. De zonnepanelen beschikken over het hoogste Wattpiek vermogen hebben de langste garantieperiode. Ontdek hier meer over de zonnepanelen van Sunpower.


 • installatie-met-zonnepanelen-in-venlo
 • installatie-met-zonnepanelen-in-venlo
 • installatie-met-zonnepanelen-in-venlo
 • installatie-met-zonnepanelen-in-venlo
Gratis dakscan

Installaties met zonnepanelen in Venlo

Als installateur heeft ZonnepanelenPlus al tientallen installaties met zonnepanelen in Venlo geplaatst. Hierboven zie je een aantal voorbeelden.


Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
installatie-met-zonnepanelen-in-venlo
Gratis dakscan 

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Meer over zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram