Zonnepanelen Weert

zonnepanelen-installatie-weert

Zonnepanelen Weert

Zonnepanelen Weert door ZonnepanelenPlus! Wil je als huiseigenaar of ondernemer in Weert een installatie met zonnepanelen laten plaatsen? Dan ben je hier op de juiste website. De adviseurs en montageteams van ZonnepanelenPlus hebben inmiddels in de gemeente Weert (Weert, Altweerterheide, Laar, Stramproy, Swartbroek, Tungelroy) al vele daken voorzien van duurzame installaties met zonnepanelen. Direct contact met ons opnemen kan eenvoudig middels onze gratis dakscan. Zo weet je al snel hoeveel stroom jouw dak kan genereren met onze zonnepanelen en krijg je inzicht in je potentiële toekomstige besparingen.


Gratis dakscan
40 jaar garantie op zonnepanelen
30% meer efficiëntie en opbrengst
gratis dakscan

lokale adviseur

Zonnepanelen installateur Weert

Met ZonnepanelenPlus als installateur in Weert profiteer je van vele voordelen. Om het al direct makkelijk voor je te maken hoef je alleen de gratis dakscan in te vullen. Samen met onze adviseur kun je vervolgens je energieverbruik en eventuele wensen voor de toekomst bespreken. Denk hierbij aan nieuwe situaties zoals het gasvrij maken van de woning of het overstappen op elektrisch rijden. Onze adviseur zal ook een technische opname van je dak maken om te kijken of het geschikt is en of de zonnepanelen goed op het dak geplaatst kunnen worden. Uiteraard zal er ook naar de meterkast worden gekeken voor het leggen van kabels. De adviseur zal jou ook informeren over de financiële regelingen die beschikbaar zijn zoals de BTW-teruggave, eventuele subsidies en/of financieringen.

Wanneer dit akkoord is en je hebt een afspraak staan voor de montage, zullen onze monteurs de installatie in de meeste gevallen in 1 dag plaatsen. Uiteindelijk lopen we alles nog een keer samen met je na en horen we graag of alles naar wens is verlopen. Kortom, met ZonnepanelenPlus als zonnepanelen installateur in Weert wordt alles van A tot Z geregeld.


Installaties met zonnepanelen in Weert

Bekijk hieronder een kleine greep uit onze afgeronde installaties met zonnepanelen in Weert:


 • zonnepanelen-installatie-weert
 • zonnepanelen-installatie-weert
 • zonnepanelen-installatie-weert
 • zonnepanelen-installatie-weert
Gratis dakscan

De beste zonnepanelen in Weert

Zonnepanelen vergelijken kan lastig zijn. Er zijn veel verschillende fabrikanten, typen, technieken en materialen. Wij leveren in Weert en in de rest van Nederland alleen hoog rendement zonnepanelen van A-kwaliteit van de fabrikant SunPower.

SunPower is een Amerikaanse fabrikant van zonnepanelen dat al jaren records verbreekt met hun uitzonderlijke zonnecel-technologie. De zonnepanelen van SunPower worden o.a. gebruikt in de satellieten van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA. Dat wilt zeggen dat ze goede prestaties kunnen leveren onder de meest extreme omstandigheden. De SunPower zonnepanelen staan daarnaast bekend om hun uitzonderlijke rendement en lange garantieperiode.

Voor uitgebreide vragen over deze zonnepanelen kun je uiteraard ook bij onze adviseur terecht.


Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
zonnepanelen-installatie-weert
Gratis dakscan 

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Meer over zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram